Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paradox na tom všem je to, že ČSSD (Sobotka, Mládek, Novotný) moc dobře ví, jak to skutečně je. Podle mě by na mě měli podat trestní oznámení, pokud lžu, a pokud pravdu mám, tak s tím začít něco dělat.

0 0
možnosti
JB

Pořád se všude píše, že jsme Kocourkov ..ale ona je to bohužel smutná pravda :-(Zákony pro spoustu vlivných neplatí, případně se záhadně ztrácejí důkazy či mění výpovědi (po zastrašení či uplacení svědků) ..a soudy vynášejí pro stejné přečiny velmi protichůdné tresty. Lidi to vidí -a jsou znechuceni z toho, že se to nezlepšuje, ale naopak zhoršuje. A je úplně jedno, která strana je zrovna u kormidla.. Rv

1 0
možnosti

Dík za informace!

Nemyslel jsem si, že obě strany Opoziční smlouvy, ODS i ČSSD jsou stejné, slouží víc sobě než občanům.

:-)

1 0
možnosti
MS

Kdyby politici chtěli zamezit lichvě,tak kompetenci stanovit strop úroku nechají na ČNB.Pak by se dopředu vědělo,co je úrok,stanovený nejvyšší bankovní institucí, které se musí ostatní podřídit a to co je přes,tak je lichva.

2 1
možnosti
AT

Zákony platí pouze pro nemajetné, existuje moc zlata- kdo má zlato, má moc. Např. silniční zákon- když budu chudý, musím jezdit podle předpisů, jako bohatý můžu zase jezdit jako ... Jak například vymůžete pokutu po cikánovi? Na sociální dávky se mu šáhnout nesmí, taže je prakticky beztrestný...

2 1
možnosti
VK

Si v příspěvku odporujete.;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9272x
Jsem občan, kterému není všechno jedno a chci to změnit. Neumím sedět se založenýma rukama a dívat se, co se děje okolo, aniž bych se k tomu vyjádřil.

Seznam rubrik