Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě, že důkazy disponuji, jinak bych si nedovolil takové články napsat. Důkazy shromažďuji více jak 2 a půl roku a budu je zveřejňovat na sociálních sítích. Jinak, co se týče šetření ze strany kompetentních orgánů, tak jsem skeptický, neboť jsem přesvědčen, že sociální demokracie udělá veškeré kroky, aby tomuto šetření zabránila. A k příspěvku pana Groha mohu potvrdit, že na České obchodní inspekci dochází k pozměňování úředních záznamů, které jsou dodatečně vytvářeny.

1 0
možnosti
ZJ

Z74d67e58n77ě12k 26J10e63ž

6. 11. 2016 17:06

Vše co píše pan Pěkný ve svém blogu o ČOI je šokující a je s podivem, že se těmito kauzami ještě dodnes nezačaly zabývat příslušné orgány . V předchozích článcích píšete o praktikách v ČOI při kontrolách RPSN u firem poskytujících úvěry a uvádíte i konkrétní spisové značky. Předpokládám však, že

" obyčejnému " člověku nebude umožněn k těmto písemným materiálům přístup ani dle Zákona o svobodném přístupu k informacím. Máte pro svá tvrzení uvedená ve Vašich článcích další dostatečné důkazy, aby se těmito kauzami mohly vážně zabývat orgány činné v trestním řízením a nemohly být zameteny pod stůl, jak tomu ve většině případů bývá ?

0 0
možnosti
VG

Vše co píše pan ing. Jiří Pěkný je opravdu pravda, a celá pravda je ještě daleko horší, např.: v ČOI existuje organizovaná zločinecká skupina vedoucích pracovníků, kteří falšují podpisy na Úředním záznamu o kontrolách, následně Protokoly o kontrole a tak vytváří korupční prostředí a vydírají podnikatele. Více o tomto na mém příštím blogu. Jsem exvýkonný inspektor ČOI, kterého po 19 letech služby vyhodili pro "nadbytečnost".

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9272x
Jsem občan, kterému není všechno jedno a chci to změnit. Neumím sedět se založenýma rukama a dívat se, co se děje okolo, aniž bych se k tomu vyjádřil.

Seznam rubrik