Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zákon o státní službě bohužel občanovi (voliči) tam, kde jsou na vrcholových pozicích členové či přívrženci soc. dem., neumožňuje domoci se svého zákonného práva. Dosazený ředitel je gauner, šetří ho dosazený ústřední ředitel, který není o nic lepší a ten samozřejmě nic nezjistí. Po předání na ministerstvo se taky nic nezjistí, neboť si je tam dosadil sám Mládek, jehož přezdívka velká kapsa sama něco sděluje. A premiér k tomu všemu uvede, že s tím nemůže nic dělat. A tento okruh se může rozstřelit pouze tak, že tito lidé půjdou od korýtek. Z toho plyne, že pokud máte správnou stranickou knížku, tak krást a brát úplatky není protizákonné. Jinak samozřejmě byla míněna Česká republika. Název článku má omezený počet znaků. Snad občané vystaví na podzim stopku ČSSD, protože Sobotka a jeho hoši, to je opravdu organizovaná skupina!!

2 0
možnosti

To ma demokracie na Morave a ve Slezsku stesti, ze rakovinou je demokracie postizena pouze v Cechach.

0 0
možnosti

Zákon o státní službě je systémový paskvil. Jak mohl v takové formě vůbec vzniknou, pokud nešlo jen o čárku, je z logického hlediska nepochopitelné. Ale je tomu tak. Mám někde uloženou tehdejší mailovou diskusi s paní Jourovou, kdy tyto nesmysly z pera Dienstbiera vznikaly. K mému překvapení jej obhajovala. ??? Nějaké odpolitizování státní služby je z podstaty věci nesmysl, což potvrzuje dnešní samotná skutečnost. Takže je to ještě více právě naopak a zabetonované, jak píšete. Pokud nedojde k novelizaci tohoto zákona a očištění veřejné správy, tak cíleně nasazení, dnes pomalu pohrobci ČSSD, nás přijdou ještě draho. Bohužel.

Vy tyto věci vidíte a máte zkušenosti na MO, já to vidím a vyzkoušel jsem to na MŠMT.

12 0
možnosti
Foto

Snaha "odpolitizovat" státní správu pomocí již schváleného zákona o státní službě je velkým trnem v oku všem našim politickým nemakačenkům s lachtaní nemocí (přesněji řečeno všem našim čistě profesionálním politikům), kteří ještě buď nikdy od skončení studií na vysokých školách nepracovali (jako je např. od roku 1995 premiér Sobotka) a nebo těch, kteří naposledy pracovali dokonce ještě před Plyšákem a na svůj život pracovní si (díky téměř každodenní zvýšené konzumaci alkoholu) již nevzpomínají.

0 0
možnosti
Foto

a co my s tim mame delat?

0 0
možnosti

My neznalci jedině nevolit socdem ve volbách.

9 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9272x
Jsem občan, kterému není všechno jedno a chci to změnit. Neumím sedět se založenýma rukama a dívat se, co se děje okolo, aniž bych se k tomu vyjádřil.

Seznam rubrik