Diskuse

Zloděj křičí: „Chyťte zloděje!“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zrovna sociální demokrati mohou něco říkat o vyhrožování. Bývalý ministr průmyslu a obchodu Mládek mi vyhrožoval i písemně a ředitel ČOI Švihlík, také sociální demokrat, mi sdělil, že pokud budu proti ČSSD psát, tak mě ČSSD zničí a zbydou mi ruce jen pro práci. A to je v pořádku. Ale pan Zaorálek pláče, jak mu Babiš údajně vyhrožuje. A Sobotka, to je takový bezcharakterní lump a lhář, že mi nezbylo nic jiného, než podat žalobu k soudu za ty jeho lži. Ale protože to je pan premiér a předseda ČSSD, tak se nic neděje. Ať je Babiš jaký chce, tak z něj mají gauneři oprávněnou obavu. Že by chtěli dostat Babiše do vazby, o tom žádná. A když vidím, jak se chová Chovancovo vnitro, které podněty na pány ze sociální demokracie nešetří, a jak se zbavuje nezávislých policistů, tak si myslím, že panu Babišovi bude ouvej. Ale volby se blíží a je na každém z nás, jak to nakonec skončí.

0 0
možnosti

Ministr Babiš se vámlíbit může, nebo nemusí, to je každého osobní věc. Že-se proti němu povede,tvrdá předvolební kampaň se očekávalo. Ale nyní zažíváme přímo hysterickoulavinu nepodložených obvinění, které ale autoři, (politici i tisk) nemají čímdoložit. Proti Babišovi totiž není jediný důkaz pro podání jakékoli trestnížaloby, to by ji mnozí dobráci dávno podali. Tak, že se proti němu aspoňpoužívají lži, nepodložené domněnky, nebo argumenty - že sice zákon neporušil,ale jeho podnikání a vydělávání peněz bylo nemorální.

Proč to všechno? Proto,že je dnes nesporné, že Babiš, ať je jaký je, udělal v ČS financíchpořádek, tím mnohým znemožnil další rozkrádání a ejhle, najednou máme ve státníkase přebytek, jako nikdy před tím. Mnozí politici se B O J Í a mají čeho. Proto zlikvidovali Šlachtu, kterého se báli i socani.

V případě, kdyby seBabiš stal premiérem, mnozí z nich byzřejmě přišli nejen o sladký život ve svém vyhřátém křesle a královskéhonoráře, ale za zpronevěry, úplatky a rozkrádání státního majetku, by jimhrozil kriminál.

Rovnice je překvapivě jednoduchá -- kdoz politiků dnes víc řve, ten má na svědomí víc lumpáren, jednoduché co?

0 0
možnosti

Pane Korecký,

napsal jste to velmi pěkně a naprosto s Vámi souhlasím. Věřím, že s tím redaktorem, který si přivydělává peníze v pořadu ČTV 168 hodin snad nemáte nic společného jen to příjmení.

Doporučuji na Neviditelném psu si vyhledat blog v rubrice Politika od pana Pavla Jandy. podle mě je geniální a právě s touto tématikou.Je nazvaný: "Aféry" Andreje Babiše.

0 0
možnosti
Foto

Pane Nový, proč spojitost mezi ČSSD a ANO? Zcela jednoduché. Když jsem dal podnět na úmyslné překročení lhůty o cca 6 měsíců při ukládání pokuty na MPO, tak jsem to poslal i na vědomí MF. Když se přímo ministr Babiš písemně dotázal ministra Mládka, zda tomu tak je a ať prověří, zda tímto nedochází k poškozování fiskálních zájmů státu, tak mu pan Mládek jako ministr průmyslu a obchodu sdělil, že toto prošetřil a pochybení nezjistil. Když jsem podle zákona o svobodném přístupu k informacím žádal, aby mi MPO doložilo audit k výše uvedené věci, tak mi MPO doložilo kontroly týkající se úplně odlišných subjektů a případů. Výše uvedené nikdo nešetřil, takže mně i Ministerstvu financí (ministru Babišovi) Ministerstvo průmyslu a obchodu úmyslně lhalo. Tímto narážím na lži Sobotky a dalších sociálních demokratů, kteří je podsouvají ministru Babišovi.

0 1
možnosti
Foto

Pane Prášku, jako příklad uvedu společnost AAA Auto. Této firmě se uložila pokuta 1 200 000 Kč. Odvolací orgán ÚI ČOI (Bezecný) úmyslně překročil lhůtu pro vydání rozhodnutí cca o půl roku, až došlo k přeshraniční fúzi sloučením s nástupnickou společností, a poté již podle odůvodnění ČOI nešlo uložit pokutu. Jedná se o správní řízení vedené pod spisovou značkou ČOI 3481/14/2700. Toť jeden příklad. Příklad č. 2. Na tutéž firmu bylo místně příslušnému inspektorátu předáno opakované zjištění, které nebylo vůbec šetřeno, což dokazuje historie dokumentu v elektronické podobě. A když výše uvedené šetřila Policie ČR, tak pan ústřední ředitel Ing. Bezecný našel zápis, který výše uvedené šetřil, ale nic neshledal. Kdyby zápis býval existoval, byl by zachycen v tomto elektronickém systému. A třeba bod č. 3. Opět stejná firma - podnět spotřebitele na stočené kilometry, nikdy nebyl šetřen, přestože podnět má spisovou značku. Dále u stejné firmy uložený postih ve výši 5 mil. Kč a následně snížen na 350 tis. Kč. A toto je jen jedna firma. U dalších firem stejný postup.

0 0
možnosti

J56a59n 20J44e60n95i78c

4. 5. 2017 17:11

Ani kudrnáča Bohúša ani soudruha Bureše nemusím. Oba jsou škodná. Jenže oba mají takovou moc, že v tomto státě není síla, která by je zastavila.

Tedy reálně. Teoreticky by to mohli zvrátit voliči, ale když vidím, jak mnohým chutnají kolblížky a jiní se nechají utáhnout na 30Kč, tak jsem pesimista...

Oba pánové nás vedou přímou cestou k propasti. Skončíme jako sluhové a lokaji bohatých států. Už dnes nám většina fabrik nepatří a penízky tečou jinam. Evidentně to nikomu nevadí. Naopak před volbami rozdáváme, jako kdybychom byli Kuvajt...

Snad naše děti pochopí a budou mít ještě tolik svobody, aby se mohly vrátit k morálce a slušnosti. Naše generace je zkažená komanči, nenasytnosti a závistí. Nic z toho nemá s pokorou a skromnosti nic společného...

0 0
možnosti
Foto

Hezky jste to popsal a nepochybuji, že pravdivě, protože o Sobotkovi nemám valné mínění. Prostě si můžou s Babišem podat ruku a jí do ... světa.

4 0
možnosti

Pane Macháčku to jste, ale hrubě netrefil, když s Babišem srovnáváte Sobotku. Je to jako nebe a dudy.Pan Babiš léta budoval koncern, který mu dnes každý asi závidí.Většinou ti, kteří si myslí, že bohatství je jen dílem krádeží a nepoctivosti. Tuto ideu vtloukali do hlav lidu budovatelé lepších zířků, kteří začali tím, že napřed okradli každého o vše co měl a to hned jak hned jak přišli k moci.

Pan Sobotka naopak jako ministr financí poskytl obrovský majetek Bakalovi a nyní má děs, že jak nebude u moci, tak se to vše bude ventilovat. Hrůza v patách dělá divy.

Tak to vidím já.

0 0
možnosti

Alois Rašín chodil na MF v čistých, záplatovaných šatech s heslem - Za službu se neplatí a šetřeme, kde se dá. Zrodila se Republika ... Následně strany sdužují straníky a těm straní. Sezení v Radách - orgánech, mj. ČD opět bez problémů společně - ČSSD i ANO, očista se nekoná ... Zřejmě to ani jinak nejde. Je zde ovšem novum - Kmotři Janoušček a Rittig ve vývoji zaostali - ABabiš se zcivilizoval a vytřel jim zrak. Pro obhajobu své minulosti si zřídil imunitu, velmi mocné útvary se složkami, informacemi a pro jistotu i sdělovací prostředky. Je na nás, zda se domníváme, že revoluce r. 1989 měla vyústit tímto směrem. Já tvrdím, že nikoliv ! ... Ten neumětel B.Sobotka , když už nic, nastavil toto zrcadlo pohledu ... Pak 90% komentářů popisuje jeho postup - vhodný, nevhodný ... Pouze 10 % racionálna je ochotno si uvědomit, co je oligarcha vlastně zač ! ... :-)

2 1
možnosti

Stejně tak by jste měl psát o podvodech Babiše. Ale to se již na stránkách " I Dnes " nesmí!!

3 3
možnosti

Zapomněl jste přidat: "Se soudruhem Babišem (nebo Burešem?) na věčné časy anime, jinak!"...

3 3
možnosti

Nechápu, co má Babiš společného se zlodějinami socanů.

7 1
možnosti

České obchodní inspekce Ing. Bezecného, který úmyslně poškodil Českou republiku v řádech desítek miliónů Kč nevybráním postihů u miliardářů.

Zdroj: http://jiripekny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602239 ̈

rozvedte to prosím..

0 0
možnosti