Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel, pokud dozorový orgán nedá jasná stanoviska a chová se jak chytrá horákyně a chce se zavděčit jak úvěrovým společnostem, tak politikům, tak zájmy spotřebitelů jdou stranou. Věřím, že mé blogy donutí politiky a ČOI toto řešit.

0 0
možnosti

Pan ing. Jiří Pěkný dobře ví o čem píše, jako ředitel OI ČOI v Hradci Králové jako jediný ze všech ředitelů oblastních inspektorátů ČOI v Hradci Králové, zjistil a odhalil pochybení v úvěrových smlouvách a udělil firmě Essox pokutu 2 miliony CZK za protiprávní úvěrové smlouvy, za pár týdnů nato byl bez udání důvodu odvolán z funkce ústředním ředitelem ČOI panem Mojmírem Bezecným...(!), ať si tedy každý z tohoto faktu vyvodí sám svůj názor na fungování České obchodní inspekce, zřízenou zákonem údajně na "ochranu spotřebitelů" .!!

Vladimír Groh, exvýkonný inspektor ČOI, 19 let ve státní službě

0 0
možnosti

J32a19n 20H82u45r98k16a

26. 11. 2016 3:18

toto jsme u Essoxu rozporovali před šesti lety u ČOI včetně špatných výpočtů a dosáhli změny zákona týkajicích se i směnek jako potvrzení o nefunkčnosti výkonu práva v této zemi navzdory těmto převratným rozsudkům dále různé soudy nemorálně odsuzují k exekucím občany a otevírají již staré uzavřené případy formalistickym taktizováním a znemožňováním občanům v přístupu k právu (soudu)....jasný to důkaz justiční mafie s podsvětím

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9272x
Jsem občan, kterému není všechno jedno a chci to změnit. Neumím sedět se založenýma rukama a dívat se, co se děje okolo, aniž bych se k tomu vyjádřil.

Seznam rubrik